View Single Post
Staro 10.11.2022., 14:36   #38
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
@Nikky,

ono cemu ces ti moras prionuti, zapravo svi, osmisliti elegantnu soluciju snimanja dosadne digitalne kablovske/TV na D/S/VHS/DVD i svu krasnu analogiju, koja ce jos se motati; ispravna, zeljna, sposobna, najmanje za trajanja nasih zivota.

Gledao sam najpovoljnije sustave da se pretvoris u malu kucnu kablovsku analognu pretvorbu, ali stvar je i dalje besramno skupa, komplicirana, te dobavljacima prilicno neprijateljska za kolicinu.

Jer jos nisam vidio kablovsku/digitaliju, koja moze <> precizno, glatko, kao stacionirana masina, uz sve procesore i (nesretnu) web ovisnost.

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Inace, ima ovdje jedan DMR-EH55 za OK cifru, ako tko treba Treba zguglati ima li TBC (koliko se sjecam ima) te provjeriti dolazi li sa daljincem jer mislim da se te neke bitne postavke ne mogu podesiti bez daljinca.FB FUJ
Nije jedini model, linijski prolaz, bez zastite kopiranja, bez FF TBC-a, ali TBC koji je promisljeno stavljen, za ljudi imaju pomoc pri prebacivanju kolekcije.

Samsung ima modela DVD/HD koji ga nazivaju "pure" ili neki prefiks u meniju, koji radi istu stvar. Pioneer je u top modelu DVD/HDD iz 2000-tih, isto imao. Pa zato stari vhsovi, krame cak, ali ispravne, jedu zastite i makrovizije za dorucak, pa su cesto kod kucnih snimaka dostatni.

.
Visage je offline   Reply With Quote