Citiraj:
Autor Ziiky
Otom potom ... Kakva garancija, zbog cega, na cegani pod kojim uvjetima?!
Pa nije to TV, Rijec je o namjeataju gdje je skoro pa svaki dio kao komponenta zamjenjiv za kikiriki cijenu.
Ne pada mi napamet radi cega bi nekome dao prioritet i bubnuo 15-20-30kkn vise radi garancije?!
Čak niti kompletno nova radna povrsina ne opravdava ... A sigurnan sam da ju neces dobiti kad majstori zatvore vrata s vanjske strane
Syebe ti se neka spojnica, kliznik, stoper ... skinu to, odnesi u elgrad, kupi drugu za 20-30kn namontiraj i teraj dalje.
Otpadnu vrata, odnesi da ti izrežu druga po mjeri, pokantiraju i izbuše rupe za pante, zavrni 4 šarafa i pohvali se dragoj kako si pametan, mozda te nagradi ��
|
Govorim načelno, to kako se garancija ostvaruje je drugi par postola. Što se tiče kvalitete, jednaku ulogu igraju materijali i majstor koji spaja te materijale. Meni nije čudno da su neki majstori skuplji od drugih, na kraju se sve svodi na to koliko je "gospođa" zadovoljna proizvodom
Edit: Ja sam Ikea fan. Imamo njihovu kuhinju koju je dobar majstor složio, koristili je 5 godina i sad je kompletno rastavljena kod punca u garaži jer smo u rekonstrukciji. Kad je odlučimo opet negdje složiti, vjerujem da će biti dobra kao i prije