View Single Post
Staro 09.11.2022., 23:17   #717
Bub0
Premium
Moj komp

Bub0's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Ne znam u kojoj točno temi da pitam, ali eto ovdje ću pošto mislim da mi treba zamjena routera.
Dakle problem je slijedeći, počelo se pojavljivati učestalo u nazad nekoliko mjeseci da konstantno imam packet loss dok igram online, pogotovo navečer kad supruga gleda yt, neki video u fhd a ja igram online.
Prije toga nije bilo, spojen sam sa pc-em na wifi, tv je također spojen na wifi, svi uređaji u stanu su spojeni na wifi, ne odjednom naravno. Ali najviše se to događa kada istovremeno ja igram a ona gleda nešto na tv-u online.
Čak se ponekad i dogodi da se intenet veza skroz zablesira na par sekundi i onda se vrati.
Moje pitanje je, jel taj problem zbog šrotiks routera koji koristim, tcom defaultni router koji dobiješ kad uzmeš internet preko njih.
Također koristim integriranu wifi 6 karticu na matičnoj. Jel problem što je ona noviji standard nego router, pretpostavljam da je router neko kinesko govno koje ima wifi mogućnost tek toliko da ima.
Razmišljao sam o spajanju kabelom ali je to teško izvedivo.
Dakle da kupim novi router ili da zovem tcom da mi oni zamjene. Nije mi problem kupiti novi router zasebno, samo ako će mi to poboljšati stvari i riješiti problem.
Gledao sam asus RT-AX53U, jel to ok ruter?
Bub0 je offline   Reply With Quote