View Single Post
Staro 07.11.2022., 21:33   #535
Njusskallo
Premium
Moj komp

Njusskallo's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor bed-boy11 Pregled postova
Nemaš šta ići tamo. Nećeš ništa dobit time. Samo prati proceduru.

Prigovor telemachu - > odgovor telemacha - > ponovni prigovor telemachu zbog nezadovoljstva odgovorom - > ponovni odgovor telemacha - > prigovor HAKOMu s priložena 2 stupnja prigovora telemachu (i odgovora) - > rješenje HAKOMa

Naravno sve mora ic mailom tj. Pismeno. Hakom im može narediti raskid ugovora bez penala ako postoji razlog
Točno time se vodim, samo mi nije jesno da uopće ne odgovaraju na mail. Imao sam tako brutalnu komunikaciju kad sam prelazio kod njih, nahvalio ih na sva vrata. Raskinuo ugovor sa A1 (s kojim sam bio izrazito zadovoljan!) zbog prijelaza na optiku. I sad ovo.. Čekam odgovor pa redom

Citiraj:
Autor marin123 Pregled postova
po ovome što su oni napisali 10% vremena u danu ne mogu garantirati brzinu
da krivo sam te shvatio na što si se referirao. Provjeri s njima što piše u ugovoru, ovo nema smisla.. možda se samo referiraju na minimalno odstupanje al to je smješno da na vlastitim paricama ne možeš dobiti deklariranu fixnu brzinu.

Planirao sam na godinu prijeći kod njih ali sa svim ovim što mi se iz događalo mislim da bi bio lud da ne odem na HT ili ostanem na A1. Javi što si odlučio
Njusskallo je offline   Reply With Quote