Citiraj:
Autor SPLiFF
Nisam nikad bio baš neki gejmer, najviše sam igrao CS 1.6 i volim ga i danas.
Nedavno sam nostalgično odigrao:
Doom, Doom2, Plutonia - HD verzije
Probao sam neki Doom Black Edition ali mi je postao pretežak i to na razini 3 od 11  Osim toga odličan je mod
Duke Nukem 3D + Atomic + Duke D.C. (HRP verzije)
Quake 2 i sad završavam Quake 4 kojeg prvi put igram.
S obzirom na odigrano preporučite mi par igara, očito je što volim - old-school FPS, mada mi se Quake 4 stvarno svidio pa može i tako nešto.
E da, igram na integruši Intel UHD 630 (10th gen i5)  Znači malo starije igre koje može Intel prožvakati.
|
Igram slične igre. Bioshock serijal je super, ako nisi odigrao. Black Mesa, Blade of Agony - super doom mod, besplatan je, ima tri epizode. Blood, Shadow Warrior, Borderlands serijal, Bulletstorm, Chasm the rift, Chronicles of Riddick serijal, Clive Barker's Undying - super horror igra, Crysis, F.E.A.R., Half Life 2 i modovi, Hard reset, Ion Fury, Star Wars Dark Forces serijal, Max Payne serijal, Metro 2033, No one lives forever serijal, Outlaws, Prey 2006 i 2017, Quake 2 XP mod, Red Faction, Return to Castle Wofenstein, Sin Gold, Slayers Testament, Soldier of fortune, Star Trek Elite force, Star Wars Republic Commando, Terminator Resistance Annihilation Line, TRON 2., Unreal.