View Single Post
Staro 07.11.2022., 20:23   #6414
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Nisam nikad bio baš neki gejmer, najviše sam igrao CS 1.6 i volim ga i danas.

Nedavno sam nostalgično odigrao:

Doom, Doom2, Plutonia - HD verzije
Probao sam neki Doom Black Edition ali mi je postao pretežak i to na razini 3 od 11 Osim toga odličan je mod

Duke Nukem 3D + Atomic + Duke D.C. (HRP verzije)

Quake 2 i sad završavam Quake 4 kojeg prvi put igram.

S obzirom na odigrano preporučite mi par igara, očito je što volim - old-school FPS, mada mi se Quake 4 stvarno svidio pa može i tako nešto.

E da, igram na integruši Intel UHD 630 (10th gen i5) Znači malo starije igre koje može Intel prožvakati.

Igram slične igre. Bioshock serijal je super, ako nisi odigrao. Black Mesa, Blade of Agony - super doom mod, besplatan je, ima tri epizode. Blood, Shadow Warrior, Borderlands serijal, Bulletstorm, Chasm the rift, Chronicles of Riddick serijal, Clive Barker's Undying - super horror igra, Crysis, F.E.A.R., Half Life 2 i modovi, Hard reset, Ion Fury, Star Wars Dark Forces serijal, Max Payne serijal, Metro 2033, No one lives forever serijal, Outlaws, Prey 2006 i 2017, Quake 2 XP mod, Red Faction, Return to Castle Wofenstein, Sin Gold, Slayers Testament, Soldier of fortune, Star Trek Elite force, Star Wars Republic Commando, Terminator Resistance Annihilation Line, TRON 2., Unreal.

Zadnje izmijenjeno od: Alfredo nr.3. 07.11.2022. u 20:43.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote