Citiraj:
Autor CatKiller
Ne znam želim li gledati NU2 jer Jura mi je simpa, dok me Prpić uopće ne zanima.
Teme je trebalo prostorno-vremenski razdvojiti.
a)
Norveška, Njemačka, Kina... tu su EVi jako konkurentni i kroz narednih par godina će vjerojatno osvojiti tržište.
Nekoliko je razloga za to:
- kupovna moć
- infrastruktura
- strukturni poticaji
- svjest o ekologiji jer se krecemo pri vrhu Maslowljeve piramide
U ovom svijetu se vjerojatno mentalno nalazi Hrvoje Prpić
b)
Hrvatska zbilja:
- prosjek voznog parka 13 god
- velikom većinom se kupuju/uvoze rabljena vozila
- infrastruktura punjača nerazvijena
- dpf off / egr off jer se nema novaca za održavanje
U ovom svijetu su električni auti gadgeti za dobrostojeće i imućne, koji zbog socijalne cijene struje doma tankaju po 50 kn.
Tako da su na koncu i jedan i drugi u pravu, samo s odmakom od 5-10 godina.
Što se tiče Wallboxova i 11 kW...nice to have, ali kad sam na GO u HR, sasvim lijepo se snalazim s običnom 230V Schuko utičnicom.
Zgodna alternativa je 3,6 kW "kamping" priključak koji ide na običnu kućnu instalaciju uz parsto kuna ulaganja.
|
Zašto? Puno realnija slika je ne razdvajati iz vrlo jednostavnog razloga, a to je da mi nemamo skoro nikakve benefite tih razvijenih ekonomija, a nameću nam se svi isti propisi, zabrane i standardi kao da imamo istu kupovnu moć, standard i infrastrukturu.
Da, može se to razdvojiti za potrebe neke rasprave, ali nema smisla jer se od nas očekuje da radimo isto što i gazde iz Norveške i Njemačke, a sa standardom sirotinje. Dobro je rekao šef BMW-a, BMW će se snaći i prilagoditi, ali pod krinkom EV-a izumiru ovi najobičniji auti koji si većina populacije može priuštiti.