Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.11.2022., 11:43   #64194
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
U smislu predojbe proizvoda, moglo bi se reci da je marketing dosao do savrsenstva danas. Prije si kupio statusni uredjaj, vozilo, nepokretnu nekreteninu, te ostao vlastitog misljenja, barem u finesama, ili obiljezjima po kojima te prijatelji ili okolina poznaje. Danas preuzimanje EV-a, ili statusnog objekta, automatski preuzimas sve ono sto zastupa krug vlasnika vozila , te liderske ideologije tvorca/kompanije. Te naravno, uz adoraciju, ide i ponavljanje svih idealistickih projekcija, koje su tog trenutka pustene u javni prostor kao najreleantnije, te koje ne treba propitkivati. Jos kad se ukljuci i fahidiotizam brzog prolaska kroz edukaciju, bez ikakve cjelovistosti ostatku zbilje, onda imamo zeleni fanatizam.

Ono sto je vec postao obrazac (cast izuzetcima) vlasnicima Tesle/EV-a, obracanje je u pluralu. Cim netko pocinje "mi moramo" ovo ili ono, znam da imam formiranog klona, koji je nadomjestio sve sirine i duzine vlastitog promisljenja. Vlasnistvo vozila, automatski dolazi s verbalnim paketom za dociranje ostatku okoline, o vaznoj misiji u kojoj oni sudjeluju.

Prpic je menadjerski primjer, gdje konzument EV-a, ujedno preuzima i kompletnu zadatost trenutno zadate agende spasa planeta. I on preuzima plural obracanje, no dobro, vjerujem da je ionako vec duze u bratstvu, pa njega na kraju i mogu shvatiti. Koliko me pamcenje sluzi, vozio je Leafa ranije? Ne znam na sto se referira razgovorom da vozi trenutno.

Najzanimljivije je tko se danas poziva u javni prostor da prica o EV-u, a tko nikad.

...
Visage je offline   Reply With Quote