Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.11.2022., 10:47   #64190
mamikulcic
Premium

Datum registracije: Mar 2019
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Mala digresija, ja nisam gledao, ali tko je govorio o poduzetništvu? Prpić? Onaj isti čiji je HG Spot propao zbog mutikarenja, muljanja s reklamacijama i sl?
Iskreno u to doba nisam pratio kako je i zašto propao HG Spot tak da mislim da nisam kompetentan raspravljati o tome.
Svoje mišljenje sam stvorio na temelju odgledanih pol sata emisije gdje je Prpić naveo da je nakon 7-8 godina (ispravite me ako griješim) prepustio vođenje firme profesionalnom menađeru a on se maknuo, čak i otputovao u Australiju. To je trajalo 2 godine, nakon tih 2 godine je prodao svoj udio i otišao se baviti drugim stvarima. Nakon nekoliko godina se vratio u HG Spot kao savjetnik i veli da je mu je to jedna od većih grešaka u životu i da ga zbog toga povezuju sa propašću te firme iako je počela propadati i prije nego se vratio.
Ovo o poduzetništvu mi je bilo zanimljivo kako je krenuo od praktički propalice i uličara do prvog slabo plaćenog posla a zatim nekih sitnih prodaja da bi pomalo nastala firma HG Spot.
Ponavljam, nisam pratio što se sve tad dešavalo i svoje mišljenje o Prpiću sam stvorio na temelju emisije tak da moguće da sam u krivu 😉
mamikulcic je offline   Reply With Quote