View Single Post
Staro 06.11.2022., 15:24   #534
bed-boy11
Registered User

Datum registracije: Jun 2016
Citiraj:
Autor Njusskallo Pregled postova
Sama brzina vjerujem da im nije problem, savršeno radi ... dok radi. Većinu vremena imam maksimalnu brzinu, ali količina pucanja koju imaju je nevjerojatna. 3 mjeseca korištenja telemach usluge je nešto najgore što sam ikad iskusio. Preko 20 poziva, 10ak "izlazaka" i svaki puta se vraćam na isto. Jadni ljudi koji rade na odjelu helpdeska više ne znaju ni kako bi razgovarali sa mnom jer vide probleme i znaju da se ne daju rješiti. Ugovorno sam vezan i pred 20ak dana poslao mail da molim za raskid UO jer naravno nisam potpisao da imam povremenu uslugu ali odgovora nema. Odgađam odlazak u telemach centar ulažem nade u popravak linije, zašto ni sam ne znam. Blažen bio 4g router koji mi popunjava rupe dok optika šteka.
Nemaš šta ići tamo. Nećeš ništa dobit time. Samo prati proceduru.

Prigovor telemachu - > odgovor telemacha - > ponovni prigovor telemachu zbog nezadovoljstva odgovorom - > ponovni odgovor telemacha - > prigovor HAKOMu s priložena 2 stupnja prigovora telemachu (i odgovora) - > rješenje HAKOMa

Naravno sve mora ic mailom tj. Pismeno. Hakom im može narediti raskid ugovora bez penala ako postoji razlog
bed-boy11 je offline   Reply With Quote