Citiraj:
Autor Njusskallo
Sama brzina vjerujem da im nije problem, savršeno radi ... dok radi. Većinu vremena imam maksimalnu brzinu, ali količina pucanja koju imaju je nevjerojatna. 3 mjeseca korištenja telemach usluge je nešto najgore što sam ikad iskusio. Preko 20 poziva, 10ak "izlazaka" i svaki puta se vraćam na isto. Jadni ljudi koji rade na odjelu helpdeska više ne znaju ni kako bi razgovarali sa mnom jer vide probleme i znaju da se ne daju rješiti. Ugovorno sam vezan i pred 20ak dana poslao mail da molim za raskid UO jer naravno nisam potpisao da imam povremenu uslugu ali odgovora nema. Odgađam odlazak u telemach centar ulažem nade u popravak linije, zašto ni sam ne znam. Blažen bio 4g router koji mi popunjava rupe dok optika šteka.
|
Nemaš šta ići tamo. Nećeš ništa dobit time. Samo prati proceduru.
Prigovor telemachu - > odgovor telemacha - > ponovni prigovor telemachu zbog nezadovoljstva odgovorom - > ponovni odgovor telemacha - > prigovor HAKOMu s priložena 2 stupnja prigovora telemachu (i odgovora) - > rješenje HAKOMa
Naravno sve mora ic mailom tj. Pismeno. Hakom im može narediti raskid ugovora bez penala ako postoji razlog