Citiraj:
Autor Hamm
Ekipa koja je uzimaka kuhnju u IKEA-i imam pitanje za vas. Nekad prije je bilo pravilo (ili sam ja nešto pogrešno pohvatao) da ako uzimaš kuhnju u IKEA-i da moraš kod njih uzeti i aparate tipa pečnica, perilica itd tj. sve kaj će se integrirati u kuhnju? To je točno ili nije?
|
sve ostalo paše po defaultu osim perilice posuđa s kojom može biti problema, ali to se odradi sa kliznom frontom, odnosno moraš kod njih naručiti BEHJALPLIG klizne vodilice za frontu.
problem je u tome (kao što se jasno vidi u videu) da se bez tog adaptera vrata perilice ne mogu do kraja otvoriti nakon što na njih montiraš frontu jer dolje lupaju u bilo koju perilicu koja nije kupljena u Ikei (ne znam više jesu prepakirani whirlpool ili electrolux).
ubacio sam bosch ugradbenu perilicu u metod korpus, a na kliznim vodilicama je Voxtorp fronta i radi zadovoljavajuće, ali je prijedlog da fronta suđerice bude iz jednog komada jer je tako čvršće, a ne kao kod mene iz 2 manje fronte tako da prati liniju svih ostalih susjednih elemenata koji imaju po 2 velike ladice.