View Single Post
Staro 05.11.2022., 17:17   #11971
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Dajte savjet, sestra ima adsl na ugovor jos godinu i pol, brzina joj je 8mbit, isla je traziti hibridbox jer na mobu kad mjerimo ide 4g do 120mbit, no szk ne da uslugu uz obrazlozenje da na toj adresi nije dostupno ukljucenje, ona pitala zasto i szk kaze "Dakle po tehničkoj provjeri adrese u sustavu je vidljivo da nema kapaciteta za instalaciju hibridboxa na vašoj adresi.", onda je pitala o kakvom kapacitetu, da li ima ogranicen broj hibridboxa koji se mogu ukljuciti u selu i szk kaze "Radi se o kapacitetu mobilne mreže te nažalost nije moguća instalacija hibridboxa. :/", na kraju je pitala da li se moze poslati tehnicar da provjeri mogucnost na terenu i odgovorili su "Dakle tehničari imaju istu mogućnost tehničke provjere kao ovim putem, te mi je vidljivo po tehničkoj provjeri adrese da nažalost ne postoji mogućnost instalacije hibridboxa na Vašoj adresi."

Sad ili sere ili je glup ili sam bas ja glup i ne mogu shvatiti kako ne moze dobiti uslugu ako 4g radi sa 120mbit, dakle mreza nije zagusena...

Ima tko ideju kako ih natjerati da joj daju hibridbox?
vacs je offline   Reply With Quote