Citiraj:
Autor Mommistake
|
Nu vidje ga, uistinu ima!
Ali trazio sam na proljece putem google flightsa i na TAPovim stranicama, nije bilo direktnog leta za vidjet.
Thanks
Citiraj:
Autor ALiEN17
pokušati ću nekako organizirati zbog školskih zimskih praznika da odemo autom 28.12. za prag i vratimo se nazad 3.1. cijeli dan 28.12. se putuje i isto tako 3.1., znači imamo 5 dana cijelih za gubljenje po pragu i moguće vožnje autom naokolo
di da tražimo nekakav jeftini smještaj? u centru/dalje od centra? ja bi preko airbnba i bookinga već sada rezervirao, nekakav app sa svojim parkingom i kuhinjom... moguće da će ići 4 odrasle osobe i 1 dijete
kakav je tamo javni prijevoz?
netko je gore bio napisao da se ne isplati autom i da ima avio karta za 500 kn, ali ja to za vrijeme blagdana ne mogu naći, i ako ima onda je avion iz genove/padove itd. a to je jednak put kao doći autom do praga
ima snijega po putu?
šta kažete na ideju?
|
Budem potrazio na airbnb (bome sam ga i deinstalirao s moba) gdje sam ja bio pred par godina smjesten, bio je ok smjestaj, s dva parkinga u dvoristu sto smo i ciljano trazili jer smo isli s dva auta), i kuhinja je bila mada ju nismo koristili
Javni prijevoz tramvajima je na dobrom dijelu grada i ok je, mi smo ga dosta koristili.
Snijeg oko nove godine mozes 100% ocekivati u austriji, vrlo vjerojanto i u sloveniji,
A sad ako nece padat bas taj tren dok vozis nije neki bad.