Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 05.11.2022., 14:35   #674
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
tnx autom se prolazi slovenijom, austrijom i češkom - na stranicama hak-a vidim da za sve tri zemlje su potrebne vinjete, gledam dobro? za sloveniju i austriju vidim da postoje online evinjete za kupiti, a za češku ne?

p.s. ovo šta se tiče "jeftinih europskih destinacija" - gledao sam danas video na insta o albaniji, luxury app po 15 evr dan, žderačina po 2-3 evr, bla bla... pošaljem frendu koji je bio tamo link, kaže "možeš misliti da je tako jeftino tamo", nisam bio pa ne znam... u bugarskoj je recimo bilo sve poprilično jeftino, a opet je EU, ali... tamo zapravo nisam ni vidio ništa specijalno (kao npr. u istanbulu), osim da u životu može još i lošije, tamo vlada živa depra samo mi je pala pomisao na pamet "čovječe, ako ovako izgleda sofia/glavni grad, pa kako moraju izgledati ostali gradovi?"

šta se tiče putovanja vlakom, mi smo bili dva dana u sofiji, onda na željeznički, uzeli sofia expressi ili kako već, putovali 14 h overnight vlakom za halkali... i moj zaključak je radije da ću potrošiti malo više novaca i imati komoditet, nego se mrcvariti vlakom, putovati sa jednim ruksakom na leđima itd. itd.