Citiraj:
Autor Ante M
Ovo si brže bolje da mene preduhitriš
|
Bolje spriječiti nego liječiti
Citiraj:
Pa pisao sam neki dan, u GSW se uvukla neka nervoza i vidljivo je nestala homogenost ekipe. Pretpostavljam zbog onog knockouta Poola od strane Greena u predsezoni, a koje je u biti prošlo nekažnjeno. Takve stvari naruše mir u ekipi. Stvaraju se podjele i antagonizmi senatora i mlađih igrača.
|
Je, pisao sam i ja o tome, da to ne bude samo tako prošlo.
Plus što su tu i drugge stvari, otišla su dva kvalitetna two way rotacijska igrača, Poole nakon potpisa ugovora i knockouta nije na pravoj razini, i Wiggs bome nije na jednakoj razini truda i zalaganja nakon potpisa ugovora.
Da, imaj usasvim dosta problema, međutim sve će se to pokriti ako obrana dođe na višu razinu, relano s igračke strane to je jedino što šteka.
Citiraj:
Omjer je 3-7 ako se ne varam
|
Znam, ovo 3-6 se odnosilo na tekme u kojima su starteri igrali, noćas su Steph, Kllay i Dray i Wiggins prosjedili tekmu.
Citiraj:
Autor adaksinjo
opet sam gledao Q4 Dallasa. cijelo vrijeme vode 10-15 razlike da bi u zadnjim minutama skoro ponovno izgubili dobivenu tekmu.
|
I dlaje su previše ovisni o Luki. Fantastično igra janez, ali nije on fizički dovoljno moćan da može dugu minutažu na tkemi izdržati, i čim on malo padne ili ga odmore, rezultat trpi.