View Single Post
Staro 05.11.2022., 10:57   #6141
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor RS_BuRnOuT Pregled postova
Izgleda smo na istom storeu gledali, to mi je najvaznije da imam pouzdan store.

Ako znas li mogu ocekivati kakve dodatne troškove, carine,porez ili sl. ili je lutrija.
Nisam vec dugo tak nešto narucivao preko alia.

Hvala za link
Zadnji info sa jednog drugog foruma oko dostave i dodatnih troškova (quotam ti postove, nadam se da je to dozvoljeno), tipkovnica je kupljenja za T440p, ali radi se o istoj tipkovnici i istom trgovcu.

30. rujan 2022.
Citiraj:
Autor bertone
Za DZ-World imam samo riječi hvale (kad sam kupovao za T540p nisu imali backlit pa sam naručio drugdje), do sad kod njih kupio jednu za T420 i po jednu za T430 i X230, ove za *30 seriju su najbolje ThinkPad tipkovnice na kojima sam ikad pisao, a kroz ruke mi je do sada prošlo 15-ak ThinkPada.

PS. Samo pazi kod naručivanja jer imaju sa i bez backlita pa da ne naručiš krivu,... i ne, njihove tipkovnice nisu preštampane.

Kaj se tiče dostave, ona ti je u prosijeku išla ovako, 2-5 dana Kina - Nizozemska, 2-3 dana Nizozemska - Hrvatska,15-20 dana Hrvatska (sortirnica u V. Gorici) do mene (N. Zagreb),... cca 20 km udaljenosti, ali to je za neku drugu temu pface
Citiraj:
Autor franko
Onda će tako nešto i meni biti, pošto sam i ja u NZG, od nedavno... XD

Upravo sam naručio, 46,50 USD. Ne znam zašto nije zaračunao u eurima, ali ovako me ispalo još nešto malo jeftinije pa OK. Razlika u cijeni je stvarno vrlo značajna u usporedbi s domaćim ponudama... Sad se nadam da sve dobro i prođe. :-)
... i nakon par dana:

17. listopad 2022.
Citiraj:
Autor franko
Tipkovnica je stigla u petak. Bitno prije nego sam se nadao. :-D
i kao što kažeš, svi su troškovi uračunati u cijenu, što je fantastično. Pogotovo zato što se barem za sada čini da je tipkovnica ispravna i kompatibilna. Tako da su mi domaće ponude od minimalno 750 kn + PDV sada i potvrđeno sulude...

Malo sam se duže gnjavio oko montiranja, nego što je realno potrebno, jer sam u uputama previdio jedan mali korak, pa sam tako preskočio da gornji dio tipkovnice uvučem ispod bezela prije pričvršćivanja vijcima... pface Zbog toga sam je vjerojatno i savio za cca milimetar pa i kad sam skužio što sam radio krivo, opet nije isprve sjela sasvim glatko na donjem dijelu, ali sad sam znao kako stvari elegantno dovesti u red. I evo, sad je sve na mjestu i fino radi.

Uglavnom, s tipkovnicom sam zasad zadovoljan. DZ-World nije zeznuo. :-)

https://photos.app.goo.gl/Vg9TLt6WXc98zLbW8
bertone je offline   Reply With Quote