View Single Post
Staro 05.11.2022., 10:24   #63
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@salvarez
kvaliteta izrade je na razini. Iznenadio se koliko je zapravo velik.
Forzu imam na game passu, a trenutno nema nacina pokrenuti game pass igre na steam OS-u. Zato sam u uzeo veći ssd pa ce biti dual boot windows i steam os. Koliko sam vidio na youtubu obje igre rade dobro.
Slicno sam razmisljao kao i ti, kada je telka zauzeta sluske i igranje. Prvo kupio laptop, ali to dok nades punjac, pa kontroler ili mis, pa ga stavi na stalak. Ovo uzme spojis na punjac i igras. Malo je tezi pa ne mozes bas lezati

i jos napomena, ako su ti sve igre na steamu, samo skines i igras. Ako imas razlicite launchere (epic, EA, ubisoft) tu ima malo vise posla oko podesavanja. Ili ako posudujes igre iz videoteke. Nije problem sloziti, ali ipak trazi malo vise vremena. Uputa ima na netu, ali u nekima nedostaje koraka ili napomena.

Drugo, ako ces imati vise igra + micro sd, brzo ce ti ssd napunititi jer on shader cache i "windows" filove drzi na ssd-u. I to se moze prebaciti na micro sd, ali opet treba petljati.

Ja sam namjerno uzeo 64gb, jer 256 gb mozes dobiti za 30tak Eura na ebayu, a recimo 1TB je 150€ na aliexpresu. prije 5 dana sam uzeo na akciji za 125Eura.