Napokon uhvatio malo vremena da radim na nastavku upgradea dnevnog boravka.
U ovoj fazi sam odradio dio izmjena na ovoj komodi za TV.
Nadogradio sam si jednu novu razinu, naštimanu u milimetar tako da se čini da TV "izlazi" direkt iz nje, look koji mi se baš sviđa
Pozicija prednjih zvučnika mi je napokon savršena (koliko to može biti) jer sam visinu polica odredio tako da mi srednjetonac/visokotonac prednjih zvučnika budu točno u razini ušiju dok sjedim.
Centralnom zvučniku sam napravio dodatnu podnicu ali samo za prednji dio zvučnika, jer sam si išao namjestiti kut s kojim mi zvučnik puca direkt u moje uši kad sjedim na centralnoj poziciji.
Sve skupa, zanimljiv mini projekt u trajanju od jednog dana.
Puno vremena mi je otišlo na okove, jer sam si isplanirao da bude čvrsto kao bunker a opet da se spojevi ne vide ili vide minimalno.
Sve sam okove opiturao u mat crnu boju tako da se stope s komodom, a nakon postavljanja sam opiturao i glave svih šarafa.
U međuvremenu je također maknut onaj sivi HTPC jer mi je stvarno nepotreban.
Tako da su mi sad sve komponente crne, što mi daje puno čišći izgled.
Ali čak i da je ostalo šareno, ne bi bio toliki problem jer ću kroz par dana završiti komodu na način da donju lijevu i desnu razinu zatvorim sa po 130cm vratima sa hrastovim horizontalnim linijama. s
Mehanizam otvaranja će biti prema dolje.
Nakon toga mi idu pravi radovi u kojima akustički obrađujem prvo stražnji zid, a onda kroz neko vrijeme i bočne, no prije tih bočnih ću ići odraditi ambijentalno osvjetljenje na stražnjem zidu.
Mislim da će sve skupa biti baš dobro, stavim fotke kad budem imao nešto novo