Prije koju vecer, kroz tunel, tik do ZG-a, maglusina se spustila niotkuda, valjda ce se vidjeti na autokameri, kad budem vadio karticu...
Uglavnom, RR Velar, tek shvatio kad su ga zaustavili. Vozi zena ispred i skoro se zabije u njega. Sretnem zenu u Sparu kod ciglane, jer sam isao uzeti jednu destiliranu nabrzaka, ona se trese, mislila je da se ispred nje vozi motocikl!
A kaj se desilo? RR Velar, po citavoj (!) strani mrtav signalizacijom. Ne jedno svjetlo, ne treperenje, potpuno mrtva lijeva strana, niti nazad niti naprijed - kimica. Samo mu desna strana radi
Vidjao sam treperenje, polurikavanje, ali da kompletna strana vozila ne radi i to klasa vozila... ccc
@Hamm,
tvoj (bivsi) kvatovski Lidl na Novoj, ljudi se zale ko blesavi, na proklizavanje kotaca kad je kisa, prema usponu. Ne kuzim da to ne mogu sanirati.
Dozivio i sam, kad je auto ispred mene poceo proklizavati u spustati se prema meni, srecom nije bilo ikoga iza mene, pa sam povukao nazad. Imaju tendu, ne pada kisa unutra, ali svaki puta kad pada kisa, dosta ljudi pali gume da bi se povukao s najviseg dijela na sami izlaz. Kao da je masan potez od ulja, "izlizan" nemam racionalnog objasnjenja, ali svaki put cirkus.
.
.