View Single Post
Staro 04.11.2022., 22:25   #1835
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
A zašto jednostavno ne kupiš par magneta? Kad ih staviš u prethodno napravljene rupe i pofarbaš neće se ni vidjeti i biti će u ravnini s drvetom/iveralom,... za drugu stranu možeš koristiti i obični kratki/skraćeni crni šaraf s širokom ravnom glavom.
Na kraju sam i išao na magnet
Jedino što ću ga opiturati u crno, čisto da se manje kuži, iako realno - koga briga kako izgleda kad je 99.99999% vremena zatvoreno, ali ajde.

1 2

Ma htio sam originalno na mehanizam sa sajlom da dobijem i onaj ease-in ease-out efetkt, ali taj sport bi me koštao 700-800kn, a ove magnete sam doslovno kupio za ukupno 7 kuna u elgrada, pa rekoh ajde da makar probam

Na kraju to sve skupa radi super, tako da neću ni mjenjati za sajlu.

EDIT

Sad gledam ove magnete s tvog linka, da takvo rješenje bi bilo još više clean i generalno bolje od ovog što sam napravio.
Sviđa mi se ideja da ništa ne strši nego da ugradim magnet u samu ivericu.
Thanks na prijedlogu, možda i završim na tako nečem

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Hvala ti na odgovoru! Ne mogu reć da imam zamjerki na samu kvalitetu zvuka ili surround efekte, već me muči raspon između tihih i glasnih scena. Jednostavno to nije to, pa me zanimalo da li je izvor takav ili je do moje opreme.

Ići će atmos u budućnosti iako mi nije to sad nešto toliko napeto. Bitno da je sub dobar
Ili do sad nisi čuo pošteni atmos track na poštenom sistemu ili ti je audio u filmovima relativno nebitan
Šalim se, naravno, ali možda ne bi bilo loše poslušati nešto tipa Oblivion 4k sa atomosom na poštenom 5.1.4 ili 7.1.4 sistemu, pa onda odlučiti koliko ti je napeto

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 04.11.2022. u 22:51.
Igorr je offline   Reply With Quote