View Single Post
Staro 04.11.2022., 18:31   #1607
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
inatite se.
u fizičkoj trgovini kupac bi na sab glas prijetio na blagajni inspekcijom i medjima.
naravno, nadređeni bi pristao jer se svi boje inspekcije i ližu kupcima cipele zbog bahaćenja a onda se okomio na onog ko je pogriješio
Niti je potrebno prijetiti se, niti je potrebno podizat glas, to rade čobani koji nemaju veze o svojim pravima, a niti se znaju ponašati prema drugim ljudima.
Nemoj dijeliti glupe savjete.

Sve što je potrebno napisati mall-u je:
"Poštovani, Vaš prijedlog mi ne odgovora, molim Vas da mi pošaljete artikl koji sam naručio i platio, hvala."

Osobno sam na taj način nedavno kupio onu jeftinu grafičku od njih, a i onu black and decker pilu (od koje sam na kraju odustao).
Sve smo to već prošli više puta s njma i ne treba izmišljat toplu vodu, tko je sad kupio lpatop nek se vrati par stranica unazad i vidi prošla iskustva i kako je teklo.

Ako je neki trgovac ok onda je to definitivno mall, malo se opiru ali ipak na kraju pošalju, ne znam ni jednog drugog koji to radi.
Toliko hvaljeni amazon kad zezne cijenu samo stornira narudžbu i ne želi čuti više za tebe, a zarađuju milijarde, tako da...