Tema: Košarka
View Single Post
Staro 02.11.2022., 14:28   #5910
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Lebron če opet sam izbacit Currya iz playoffa kao i prije 2 sezone ��

I onda sam ispasti od Phoenixa?

Citiraj:
Da, moram priznat da tu situaciju sa Butlerom i Curryem prvi put vidim, kao izbacio je loptu , a onda tek nastupio kontakt sa rukom, čista banana i lopta za Miami po njima, čudno.

Wiggins ozljedio Heeroa po oku, morao je izaći iz igre, zato i ne volim Gsw, imaju i imali su uvijek puno prljavih igrača koji vole udarit ispod pojasa, Draymonda da ne spominjem.
Čudan call, koji jedino ima smisla ako je Butler prvo loptu dirao. Što je moguće, obzirom kako je kratku putanju lopta dobila, a dodir na ruku je bio nakon izbačaja. Ali ni nai jednoj prikazanoj snimci se ne vidi da je Butler dirao loptu, možda su suci imali i koju snimku koja na tv nije prikazana. Ne znaam, ali čak i ako je tako, to je čudna i diskutabilna odluka.

Ako nije dirao loptu, onda prema ovome skoro ni jedan prekršaj gdje je koš plus dodatno bacanje ne bi trebao biti sviran

Zanimljivija stvar je da su Pooleu noćas tri puta sudili nošenu loptu
Ok, treća je bila defitivno gadna, ali prve dvije, hm, pola PGova u ligi to radi, nikad nisam vidio da je ikome svirano osim Pooleu sad na ovoj tekmi

Wiggins mi se ne pari kao imalo grub i prljav, prije bih rekao da je to bilo nenamjerno. Osim Greena i Zaze ne pamtim neke prljavce u GSW zadnjih desetak godina.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 02.11.2022. u 14:38.
Roberto je offline   Reply With Quote