Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 01.11.2022., 17:20   #631
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Također preporuka za Prag, ja sam išao prošle godine i bio 5 nočenja volio bih opet otići.

Išao sam autom iz Požege preko Mađarske i Slovačke do Češke. oko 840km 8-9 sati vožnje
Mogao sam ići i preko Slovenija-Austrija-Češka (oko 870km). Ali bi me samo cestarina od Požege do Macelja u 2 smjera izašla 200kn. A ovako sam za 200kn imao vinjete za Mađarsku, Slovačku i Češku do tamo i nazad. Za svaku spomenutu državu je vinjeta oko 10 eura i traje 7-10 dana. Vinjete sam uzeo preko interneta za svaku državu posebno na njihovoj službenoj stranici i sve prošlo glatko.

Smještaj je bio u apartmanu u centru Praga platili ga ukupno 2200kn za 4 osobe. Stvarno prejeftino, ne znam jel to zato što smo rezervirali 2 mjeseca unaprijed, ali sad gledam isti taj apartman za 2 mjeseca unaprijed košta 4600kn.

Parking sam uzeo preko www.mrparkit.com . Imaju garaže po cijelom Pragu, moja je bila udaljena 10-15 minuta pješke od apartmana. Platio sam 600kn za 5 dana. Garaža se otvara pozivom na broj, kad se poziv uspostavi vrata se otvaraju i možeš ulaziti izlaziti kad god hočeš i koliko god puta hočeš, u garaži su kamere.
dinos3 je offline   Reply With Quote