View Single Post
Staro 31.10.2022., 17:53   #9069
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Već 2.5g koristim svoj P40 Pro i baš se razmišljam da ga možda zamjenim s nečim novim i manjim, ali sve na tržištu mu nije ni do koljena.

Baterija je na 96% kapaciteta nakon ovog vremena tako da nisam primjetio nikakav pad autonomije u praksi.

Kamere su fantastične, zvuk na slušalici odličan jer nema zvučnika koji se može napuniti smećem i dimenzijama je izvrsno pogođen makar bih volio da je još malo manji.

Alternative koji sam gledao su S22, Xperia 5 IV, Pixel 7 i Zenfone 9 ali kod svih njih ima nekih značajnih nedostataka.

Čak i P50 nema neke zgodne stvari tipa face ID unlock koji mi je puno praktičniji od otiska prsta.

Zna li tko postoji li kakav mobitel sa vrhunskom standardnom i širokokutnom kamerom, dugotrajnom baterijom, pristojnim dimenzijama (do 72mm širine), kvalitetne izrade, face unlockom i da ga se može nabaviti do nekih 600 eura makar i polovno (znači iphone 14 pro otpada )?

Ili sam osuđen na vjerni P40 pro na još dogledno vrijeme?
koji nedostatak vidis na Xperia 5 IV? osim cijene koja je van tvog ranga?

ja isto neznam sta da uzmem nakon p30 pro. koristit cu ga i dalje kao drugi telefon

di je najbolje pratit cijene za BF dealove za mobitele? koje firme znaju imat najbolje dealove?
Gemmy je offline   Reply With Quote