View Single Post
Staro 29.10.2022., 21:01   #1753
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
ekipa, stvar se ponavlja, da bi procesor bio izrazito bitan, trebate igrati na nizim rezolucijama i s nizim detaljima i tada ganjate high fps... ja sam u tom scenariju osjetio razliku pri svakom prelasku, 1600-2600-3600-5900
ovi stutteri koje spominjete to je ocito bugg igre, koji se manje primjeti prilikom upotrebe high end procesora, ali takav drop kad se meni desi s 500 na 250 ja osjetim, a gdje nebi vi.. tako da dobar proc pomogne, ali bugg ostaje bugg
ja ne bi mjenjao proc zbog bugga u nekoj igri, osim ako to nije the igra koju igram vec 4000h ..svatko za sebe mora to gledati, vrlo individualno

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Razlika između 3000kn i 3300kn je cca 10%. Da mi baš treba taj ionako IMO skupi CPU onda mi ne bi bio problem dati tih 300kn razlike. Ako mi ne treba onda ne bi dao ni 3000kn na sniženju.
...i to je vrlo individualno, netko kupuje proc za sljedecih 5 ili 10 god, netko ih mjenja ko carape ..lomio sam se vec neko vrijeme i bas taj popust je bio kljucan, 300kn ne bih dao vise jer mi se ne uklapa u kombinaciju jbg , iako su bili jos tjedan dana prije ove cijene uglavnom po ca 3600kn na cjenicima
uglavnom sumnjam da cu ga imati duze od godinu dana, tu negdje procjenjujem ali ne potpisujem

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 29.10.2022. u 21:12.
Eladio je offline   Reply With Quote