Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.10.2022., 20:37   #64094
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Kad policija pokuca doma na vrata, onda se junaci, koji se ne zele pojaviti na osiguranju, odjednom oraspoloze

Samo nije se ni ispricao, nego, njemu se prijeti policijom, a on, posten, skoro mjesec dana pravi se mutav i ne dolazi u osiguranje. Neki nemaju obraza.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Zanimljivo da su se baš Fieste riješili. Mislim, očito će samo umiroviti ime, idu dalje na manje aute ali Fiesta mi se čini kao drugi najbolji auto što je Ford napravio.
Aston prosla akvizicija im je podarila lijepe njuske. Lezanje mozda i najbolje u klasi, UK je neki listu radio najboljih rucnim mijenjaca na trzistu, rucni iz fieste ST je proglasen drugim najboljim trenutno uopce dostupnim.

A Fiesta ST, tko nije u to malo cudo sjeo, nece vjerovati sto god napisao. Pa nije bez razloga na svim top listama, za novce, prve gradske jurilice gdje god je dostupna na trzistu.

Mondeo je isto umirovljen, ako vec nije i sluzebeno upokojen. Nisu mi samo jasni sicevi u Pumi ST, svi se zale da ih bole ledja nakon duze voznje. Probao sam sjesti u auto 2000, Vignale Puma, jako udubljen zbijeni sicevi, ne znam, mozda sam prekratko sjedio. Ali gepek za gabarite, lezanje na cesti, performanse, stvarno odlicno, uz normalnu nogu na gasu, potrosnja odlicna. Velike V8 i V6 limuzine preko bare, odavno znaju za gasenje pokojeg cilindra za ustedu, jedino sto ne znam, koliko je dugovjecan scenarij s malim motorima koje Ford koristi. Samo, u voznji su super.

...
Visage je offline   Reply With Quote