PMT tubeless
radijalke, o kojima u voznji i amortizaciji mogu samo komplimente ispisivati, te meni poznato, jedine EU proizvedene iz ITA tvornice.
No, iz cista mira - dosao prekjucer navecer, stavio ga na punjenje, drugi dan hocu baciti u gepek, te imam sto vidjeti - straznja se po citavom okviru doslovno otvorila. Kao da si skalpelom isao u krug po crti. Poslat ce ih u tvornicu u razvoj, pa da vide zasto se desilo to sto se desilo. Pisem u mnozini, jer je preventivno i prednja maknuta, jer je ustanovljeno da je dvojbena. No, vec drugi dan u garanciji, dobio sam nove PMT zamjene, koje imaju i zuti logo, kojeg stare nisu imale. Jasno, sve pohvale ekipi iz Romobilije, kao i uvijek, super korektni i prijateljski nastrojeni.
Citiraj:
Autor Nbdy32
Slažem se s tobom, ali opet romobil nemreš samo tak zaključati ko bicikl, a da mi se 2,3,4 ili 5k kn ostavlja vani da si neko posudi, a ja na kraju pješke idem ...
|
Normalno da ne mozes, osim ako ne investiraju (za ducan) simbolicnu svotu, te naprave stativ za vezanja bicikla/romobila. Koje jasno, pokriva neka kamera. Posebno u zelenim imprerativima, da ljudi sto manje po gradu koriste automobile, te rasterete grad, upravo voznjom romobila/biciklina.
Citiraj:
Autor Nbdy32
Ne hvala, zašto ga nebi ostavio u nekom čošku kod info pulta ili blagajne gdje ne smeta, a kak se veli pod okom je neke kamere, pošto ih svaki šoping centar/dućan ima ...
|
Neki ne voze romobile, pa reagiraju iz predrasuda ili ljutnje. Mozda imaju i pravo, iz neke zivotne situacije, jer vozaca romobila ima bezobraznih i svakakvih. No gabariti zaklopljenog romobila, ne mogu se usporedjivati s biciklom ni pod razno. Dvije Glovo/Wolt torbe, uzimaju mjesta ko skoro tri gradska romobila po dubni koju zauzmu.
Svaki dan, ljudi s placa ili kupovine, ostave po ducanima pred blagajnom velike torbe ili vrecice, kofere na kotacima koje voze turisti, bake ili stariji ljudi kojima kolica za plac, sluze i umjesto stapa, da imaju bolju ravnotezu. Dosta starijih ljudi navode da su stabilniji kad hodaju uz navedena kolica, nego sa stapom. Dakle, svasta se ostavlja pred blagajnama, ponekad i znatno vece od rasklopljenog romobila. Sve se svodi na normalnu komunikaciju i postivanje prostora gdje se nalazis.
Nisam cesti kupac u Zapcu, ponekad imaju neke strane stvari, kojima iznenade, ne znam, nedavno su imali kokos mlijeko, kakva se prodaju po +20 luna litra, za skoro 3x manje, ne samo da uvijek pitam gdje da ostavim, vec su mi svaki put mahali da mogu slobodno ostaviti, te bas navodeci, kako se ne trebam brinuti, jer imaju kameru.
Netko se od sefova iz tko zna kojeg razloga razljutio na romobile, te donjeo odluku. Njegovo pravo, nije smak svijeta.
Po robnim kucama, velikim centrima, svakodnevno mozete vidjeti, ljude koji rukom voze rombil, te normalno hodaju po prostoru, jer puno puta ih nemas gdje ostaviti. Pa u Ibleru, idem i po stepenicama pokretnim, kad idem do krojacice, te nosim punu torbu namirnica s Dolca. Romobila ce samo biti vise. Ostaje samo od covjeka, do covjeka kako se ponasa.
...