Citiraj:
Autor jucca
Jel ti cini da i fingerprint slabije radi?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
|
Meni osjetno brže radi nego na A12, a nisam nanovo dodavao otiske prsta...
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Nemoj se žuriti, ima hrpa bugova, a ništa nova nećeš dobiti.
|
Hrpa bugova? Čudno, ja još ni jedan nisam primjetio
Moji dojmovi zasad:
mobitel radi osjetno glađe, sve animacije su fluidnije, neke poput one u galeriji kad brišeš sliku su čak ubrzane (što je dobra stvar IMO, jer je prije animacija trajala predugo), aplikacije koje nisu u ramu se brže pokreću, stand-by drain baterije je smanjen, FP senzor (kao što rekoh iznad) mi radi osjetno brže, prijelaz između aplikacija svajpanjem prsta preko gesture bara lijevo/desno (samo za one koji koriste geste) sad radi kako treba. Prije se događalo to da bi se aplikacija u koju prebacujem pojavila i onda na tren nestala pa se opet pojavila, kao da se rendala nanovo... Mislim da se mob manje grije, ali ne mogu reći sa sigurnošću. Performanse nisam testirao, kad budem postat ću rezultate, iako sumnjam da će biti neke značajne razlike. Najbitnije je da su realworld performanse poboljšane. Jedina stvar što mi smeta je to da kad povučem status bar dolje 2 puta, ne mogu postaviti 6 stupaca ikona već max 5. U A12 se moglo (pomoću Quick star modula) postaviti po želji, od 3 do 6, sad je 5 max... Sitnica na koju se treba naviknuti.
Sve u svemu, A13 i OneUI 5 je za mene pun pogodak, mobitel sad radi onako kako se očekuje od jednog Ultra flagshipa IMO.