View Single Post
Staro 26.10.2022., 00:59   #3
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Moguce da si u pravu, samo se sjecam da je nesto bilo iznad glave, dal je sluzilo kao efekt svjetla, zvucna kulisa, ali nesto je radilo sto je doprinosilo efektu.

A kako sam spomenuo efekt tresnje, sjetio sam se pocetaka elektromehanickih igrarija i dovelo me na pravi put. Radi se o nekom kasnijem nastavku Periskop ideje.

Ispada da je igra bila prekretnica tadasnjeg vremena: Who Created Periscope? (Namco vs. Sega)

No "nasa" iz price je bila sjedeca, te nisam siguran, kakva vrsta kontrole je sluzila za gadanje brodova i letala.

Pogledao sam Terra Force i cini mi se da je igra bila monokromatska.

Ovo se ne vidi svaki dan : 80s themed Airbnb with 125 Arcade games!

A vidim da je legenda sad i bolje opisana, nego u 80-tima:

Polybius - legend says that in 1981, when new arcade games were uncommon, an unheard-of new arcade game appeared in several suburbs of Portland, Oregon. The game was popular to the point of addiction, with lines forming around the machines and often resulting in fights over who would play next. The machines were visited by men in black, who collected unknown data from the machines allegedly testing responses to the game's psychoactive effects. Players supposedly suffered from a series of unpleasant side effects, including seizures, amnesia, insomnia, night terrors, and hallucinations. Approximately one month after its supposed release in 1981, Polybius is said to have disappeared without a trace

Polybius: The most dangerous arcade game ever made?

.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 26.10.2022. u 01:16.
Visage je offline   Reply With Quote