Pitanjce, djecja bolnica Kantrida - gdje traziti parking radnim danom oko 11h? Ima li parkinga u krugu bolnice ili? Moze li se autom uci unutra?
https://maps.app.goo.gl/UkhvVSUK6qnMHJUE8
Citiraj:
Autor John Creasy
znam da ti je bilo hitno ali mogao si reparirati čeljusti, mene nedavno izašlo oko 450kn..
prije 7 godina na mazdi 3 isto tako pao tehnicki zbog rucne.. odem kod majstora, promijeni celjust za mislim 1300kn, i na kraju ispadne da nije to nego sajla (ili neki drugi kurac) za 150kn
|
E da, to znam, ali kod pezoa je neka posebna prica. Neki k se unutra polomi oko tih celjusti i serviser koji takodjer ima isti pezo i prosao je istu stvar i ima iskustva, toplo je savjetovao nove celjusti.
Naravno, prvo smo promjenili diskove i pakne (bili su losi) + nove sajle (jedna je bila u banani) - svejedno sam pao, pa se vratio nazad i stavio mi celjusti nakon cega sam prosao. Jbga, prvi put u zivotu nisam otisao na tehnicki 1. u mjesecu nego silom prilika morao sada. A jucer mi istjecala rega.
Kasnije sam gledao cijene dijelova online, spusio sam okvirno skoro 2000 samo na dijelovima. Ali drukcije nije islo.
Kocnice sam svakako gledao mijenjati, sad cu lagano i prednje naruciti + akumulator preventivno. Trenutni je star oko 6 godina i do sad pali bez greske, ali s djetetom si ne mogu priustiti da ne upali.
Citiraj:
Autor Exomaniac
Mah, ako se radi ulaganja u nešto na autu ne trebaš sekirat mislim da su to onda baš ovi dijelovi čija je zadaća da te pravovremeno zaustave 
|
Nema tu puno kompromisa, niti cu ga ikada raditi na tim stvarima sve dok auto vozi mene i fameju unutra