Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.10.2022., 14:37   #64034
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pitanjce, djecja bolnica Kantrida - gdje traziti parking radnim danom oko 11h? Ima li parkinga u krugu bolnice ili? Moze li se autom uci unutra?

https://maps.app.goo.gl/UkhvVSUK6qnMHJUE8

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
znam da ti je bilo hitno ali mogao si reparirati čeljusti, mene nedavno izašlo oko 450kn..

prije 7 godina na mazdi 3 isto tako pao tehnicki zbog rucne.. odem kod majstora, promijeni celjust za mislim 1300kn, i na kraju ispadne da nije to nego sajla (ili neki drugi kurac) za 150kn
E da, to znam, ali kod pezoa je neka posebna prica. Neki k se unutra polomi oko tih celjusti i serviser koji takodjer ima isti pezo i prosao je istu stvar i ima iskustva, toplo je savjetovao nove celjusti.

Naravno, prvo smo promjenili diskove i pakne (bili su losi) + nove sajle (jedna je bila u banani) - svejedno sam pao, pa se vratio nazad i stavio mi celjusti nakon cega sam prosao. Jbga, prvi put u zivotu nisam otisao na tehnicki 1. u mjesecu nego silom prilika morao sada. A jucer mi istjecala rega.

Kasnije sam gledao cijene dijelova online, spusio sam okvirno skoro 2000 samo na dijelovima. Ali drukcije nije islo.

Kocnice sam svakako gledao mijenjati, sad cu lagano i prednje naruciti + akumulator preventivno. Trenutni je star oko 6 godina i do sad pali bez greske, ali s djetetom si ne mogu priustiti da ne upali.

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Mah, ako se radi ulaganja u nešto na autu ne trebaš sekirat mislim da su to onda baš ovi dijelovi čija je zadaća da te pravovremeno zaustave
Nema tu puno kompromisa, niti cu ga ikada raditi na tim stvarima sve dok auto vozi mene i fameju unutra