Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.10.2022., 12:56   #64023
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Nikad se nisam naplatio. Nedugo sam imao situaciju gdje me čovjek u kombiju (ujutro u 10:00) naguzio do razine da njegov kombi više nije palio, službeni kombi pun kruha i peciva (vlasnik poznata pekara).
Ma, sutra policija dolazi, pa se oni bave. Srecom, osim lakiranje, nema vecih limarskih poslova. Problem je samo posebna boja, ali vec mi je lakirer uhodan pa ne treba okolno povezivati.

Ali sad me sjeti, jel itko u temi katkad parkira u garazu Tuskanac? Kad mi nije u Dubravi u garazi, Volvo karavan mi stoji katkad u Tuskancu. Prije nekoliko mjeseci, netko me je povukao na trecoj etazi parkiralistu malo po vratima, poliranje je sve saniralo. Ali zacudio me odgovor covjeka na porti. Pitam jel se moze datumski vidjeti tko je bio parkiran na kamerama, da se recimo desilo nesto strasnije? A on mi veli (!) mi uopce nemamo kamere svugdje postavljene? Pa koja ti je onda sigurnost od garaze?

Drugi mi susjed veli da lazu, da imaju sve pokrivene, ali nije mi do kraja objasnio razlog, zasto to rade?

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Fakat mi nisu bili jasni sa tim touchpizdarijama... Cak su i gumbi nekad beskorisni... Recimo na starom
Promasio si temu i forum. Jer veliki broj vozaca je odusevljeno da im stoji +15" ekrancina , za njih je isti tehnolosko postignuce, dokaz da su najrecentniji, te najsuvremeniji. Srednjem segmentu je odluka cista ekonomija, jer na broj vozila lakse je zugrati funkcije ventilacije/klime na jedno sucelje, nego imati ista taktilno. Onoliko koliko ih regulator ne natjera da moraju imati. U visoj i najvisoj, imas profinjenije musavljenje ili glasom pozivanje - pa biraj.

Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
Iste komentare smo imali na prve iphone i telefone bez tipki, pa gle nas danas, ne pada nam na pamet koristit vise telefon s tipkama...
Govori u svoje ime.

Imao sam email na telefonu od 1997., dok neki nisu bili ni rodjeni na forumu, a neki tek diaiupali pristup doma. Ali musavog spigla nisam bio vlasnik, te mislim tako i ostati.

...
...
Visage je offline   Reply With Quote