Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.10.2022., 20:52   #63987
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mali rant od petka do danas - u petak pao na tehnickom, na rucnoj razlika 50% i jedan far gleda maaalo u pod. Gleda on tako vec 4 godine samo to ocito nikog nije bolio tuki. Rekoh, dobro, rijesit cemo to.

Danas promjenio komplet zadnje diskove, pakne, sajle i, tako jasno, celjusti (ljubit te pezo u francusko celo da te ljubim, mrs!). Ne zelim ni reci koliko para sam dao. Pun k previse da to bude gotovo u jedan dan.

Ali sve je slozeno i rucna je opet unutar tih trazenih 30%.

I tako dok cekam u redu, sav jadan, gledam malo druge aute na kanalima. Drlog do drloga. Jedan bez amortizera, drugi bez pozicije, treci i cetvrti s farom gledaju u mars, peti je bio benzinac i imao je poseban tretman na ekotestu. Sve se crveni na ekranu, ali svi do jednog su prosli.

Znaci imam auto koji je sada 14 godina star, a odrzavam ga kao da nema drugog na svijetu. Ekipa mi se smije kad im pricam da sam unazad par godina promjenio stvari koje oni "nikad ne mijenjaju jer to ne treba". I onda dodjem na stanicu i gledam krseve kako im gule staru i stavljaju novu naljepnicu. Na kraju sam se malo istresao na ispitivace, odgledao kako pustaju onu dvojicu nakon regloskopa bez jebemti a kamoli nastimavanja farova, nasmijao se, palac gore uz osmijeh i pravac kuci.

Hvala ti drzavo. Osjecao sam se ko zadnje govno sto sam bacio pare na francusku kramu umjesto dao 200kn u prave ruke.