24.10.2022., 13:50
|
|
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor rascal108
Pozdrav. Imam gore navedeno računalo. Specifikacije: Intel Core i7-9700 (8 Core/ 12 MB/ 8T/ up to 4.7 GHz/ 65 W), Intel Q370, 32GB DDR4, SK Hynix SSD 256GB & WD HD 2TB. Na njemu je intelHD 630 koji je...OK, ali sve malo ozbiljnije igrice dijete može zaboravit jer ili šteka ili mora drastično smanjit rezoluciju. Također, kako imam gopro, često radim video editing i to šlljaka sve ok, ali bude trzavica kod 4K.
Meni ovaj PC radi u svemu drugome vrlo solidno i nebi ništa drastično mijenjao, već bi dodao grafičku do cca 1000-1500kn max. Ono kaj je tu problem je kučište manjih dimenzija, tako da me zanimaju samo one koje bi stale fizički u kučište, što je opdmah limit u startu i da ne treba i napajanje mijenjati. Već istraživao o tome na stranim forumima i svašta se piše, no ništ konkretno.
Dal itko radio na takvom PCu tako nešto ili slično...? Prijedlozi?
|
Ja sam na svom 3070 to napravio, stavio 1030, vidi samo koliko mjesta imaš između PCI-Ex slota i napajanja ili ruba kućišta, meni stane samo single slot grafička kartica, po popisu koji je kolega stavio rekao bih da imaš istu situaciju. Probaj naći neku 1050 grafičku i trebala bi ti raditi bez problema, bit će ogromna razlika do ove integruše koju sada imaš.
Na popisu su i full height grafe pa baci pogled stane li ti klasična, onda ti je veći izbor.
|
|
|