View Single Post
Staro 24.10.2022., 13:50   #10
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor rascal108 Pregled postova
Pozdrav. Imam gore navedeno računalo. Specifikacije: Intel Core i7-9700 (8 Core/ 12 MB/ 8T/ up to 4.7 GHz/ 65 W), Intel Q370, 32GB DDR4, SK Hynix SSD 256GB & WD HD 2TB. Na njemu je intelHD 630 koji je...OK, ali sve malo ozbiljnije igrice dijete može zaboravit jer ili šteka ili mora drastično smanjit rezoluciju. Također, kako imam gopro, često radim video editing i to šlljaka sve ok, ali bude trzavica kod 4K.

Meni ovaj PC radi u svemu drugome vrlo solidno i nebi ništa drastično mijenjao, već bi dodao grafičku do cca 1000-1500kn max. Ono kaj je tu problem je kučište manjih dimenzija, tako da me zanimaju samo one koje bi stale fizički u kučište, što je opdmah limit u startu i da ne treba i napajanje mijenjati. Već istraživao o tome na stranim forumima i svašta se piše, no ništ konkretno.

Dal itko radio na takvom PCu tako nešto ili slično...? Prijedlozi?
Ja sam na svom 3070 to napravio, stavio 1030, vidi samo koliko mjesta imaš između PCI-Ex slota i napajanja ili ruba kućišta, meni stane samo single slot grafička kartica, po popisu koji je kolega stavio rekao bih da imaš istu situaciju. Probaj naći neku 1050 grafičku i trebala bi ti raditi bez problema, bit će ogromna razlika do ove integruše koju sada imaš.
Na popisu su i full height grafe pa baci pogled stane li ti klasična, onda ti je veći izbor.
Sinac je offline