Citiraj:
Autor Tulio
Tesko za prihvatiti, ali postajemo kao USA. Ili nazalost, morati cemo postati.
Ako je nesto privatno i tvoje, onda je na tebi na se osiguras da samo ti imas ulaz/pristup na isto, a ne da racunas na zdrav razum ostalih.
Slican problem imam i sam sa 4 parkirna mjesta iza kuce, koja je namjenjena meni ili za goste mojih apartmana. Ko kako se u susjedstvu izgradilo xyz zgrada a bez parkinga, nije se jednom desilo da se netko parkira i ode.
Tako da sam uzeo 4 ona podizna stupica, montirao i sad svatko dobije kljuc, kad ga nema ga podigne i stvar rijesena.
Nazalost, bilo kakvo ostecivanje vozila moze samo nastetiti, koliko god u datum trenutku ti dodje da razbijes auto u komadice.
Btw razlivena teglica meda po sajbi je uvijek OK rijesenje 
|
Ja sam stavio isto parking čuvare. Rezultata nije bilo jer je prvi bio odvaljen nakon mjesec dana, a drugi nakon pola godine. Da, odvaljen. Prvog je nokautirao Golf 4 (vidio na vlastite oči), a drugog kombi koji nije ni osjetio da ga gazi. Jedino zadovoljstvo je bilo što je i golf stradao priliko nokauta

Znači, majstor ga odvali, izađe van da vidi štetu i vidi da ga gledam s prozora. Dok sam se spustio, ostao je samo dio branika u dvorištu