View Single Post
Staro 20.10.2022., 09:12   #293
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Alister Pregled postova
Nema hitno ovih dana baš, čeka se dosta, moji neki klijenti čekaju i po 6 mjeseci za opremu.
A razlika za koju si pitao je što je workstation testiran, provjeren u smislu kompatibilnosti međusobno komponenti, i garancija te support koji dobiješ. Ako si informatički obrazovan to ti ništa ne znači u prijevodu ako se dobro posloži custom konfa.

Ma tako nekako i ja razmišljam, čisto provjeravam sam sebe

Čovjeku nije lova u pitanju, želi stabilnost i pouzdanost, radit će se u autocadu i projektiranje općenito.

Rekoh mu i ja da ako baš želi workstation nek ide na tu varijantu, ali problem je u hitnosti, treba mu to jučer. Pa zato mislim da ćemo mu mu složit custom made na kraju.

Mislin, ja na svojoj "radnoj stanici" radim i pun ozahtjevnije stavri, stabilno i pouzdano, a custom made je. Ne ovo iz siga, moram to updateati

Ovako nešto bi mu bilo skroz ok:
https://www.heinzsoft-shop.de/lenovo...re-190600.html

Al ako su tako duga čekanja (kod ovog piše dva radna tjedna, to vjerojatno nije točno ako su zastoji), onda bolje složit odmah u par dana konfiguraciju tu.