View Single Post
Staro 19.10.2022., 17:11   #1943
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor deda.cro Pregled postova
U pravu si. Napravio sam si tablice kod prve usporedba a i sada s ovim promjenama, ali nabrzaka pogledao i lupio.
Ono što me malo brine je povećanje cijene kod susjeda, negdje čak i za 2 eura. Nadam se da neće nikome pasti na pamet napraviti isto i kod nas, jer su već "usklađivali" cijene ove godine.
Ja nisam bio fan pretplate i otkad imam mobitel bio sam korisnik bonova. Na pretplatu prešao krajem prošle godine jer, eto, moji uzeli pretplatu i spojili brojeve, pa da svi dobijemo popust. Onda sam skužio da mi je bon bio 60 kn, a pretplada s neograničenim pozivima, SMS, MMS i 6 GB bila 69 kn (više isplativo). I sad s ovim poskupljenjem, opet mi se više isplati pretplata nego bonovi. Ali čak i da opet poskupe, nešto će nam dat za uzvrat, bilo EON, bilo više GB; ja zadovoljan i ne planiram nazad na bonove.

Kod nas su digli cijenu usluge prije nego u Sloveniji, ako se ne varam, pa bih rekao da odmah time odradili taj grozni dio. Iako A1 je već više puta dizao cijenu mobilnih usluga, prvo ono kad su svi, a drugi put u 9. mjesecu.

Ako opet poskupe, mislim da to neće biti tak neko ekstremno poskupljenje, eventualno 5, najviše 10 kn. Jer i sami su istaknuli da će uvijek biti najjeftniji na tržištu.
Marko :) je offline   Reply With Quote