View Single Post
Staro 19.10.2022., 15:58   #5441
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Isti problem sam riješio nedavno sa EasyUEFI, imaš ga na Strelecu
U PM, od 5 minutnog formata ovo zastalo na cijelodnevni posa.

Isao kao ja cu sad sa ToDo backupom napravit backup C drivea kad cu vec prckat. ToDo zasivio disk i nikako ga vratit nazad od onda :facepalm: p

omocu drugih alata mogu vidit sadrzaj diska znaci samo da je todo backup radio i writeanje neko na source disku, jos jedan alat koji ide na moju blacklistu..... jos nisam niti dosao do EasyUEFI

Evo me na black screen of death..... kako sad safe mode uc u ovom glupom windowsu.... zasto sam ikad stavio 10 umisto 7 nikad mi nece bit jasno... budale...

Izgleda da nema spasa ovome, ni backupi ni ništa ne spašava... podatci su backupirani i oni nisu u opasnosti ali instalacija i konfiguracija windowsa u smece, arduino IDE i konfiguracije, ascom driveri, iman misec dana posla za sad sve vratit kako je sve bilo , katastrofa koji su to M$ redikuli svaka generacija OS-a to gora, sveti linux za backupe, ubacis image i radi.... a i ovaj EaseUS je vise malware nego software... napravi backup nemoze napravit restore na isti disk

@SPLiFF Hvala tebi na pomoci, vjerojatno bi uspilo da se nije sve ostalo pošemerilo a i znam koji alat koristit za ubuduce nedabogtribalo

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 19.10.2022. u 17:20.
OuttaControl je offline   Reply With Quote