Citiraj:
Autor mirdaVG
Scroll problem se dosta spominje na xda i telegram grupama i navodno se čeka fix od Google-a. Što se tiče sata ja nisam nikada kupio niti razmišljao o pametnom satu jer jedino što me na njemu zanima su notifikacije i ok paljenje senzora samo po potrebi. Pošto ću sat također dobiti "besplatno" nadam se sa svojim korištenjem da će moći izdržati dva dana, dakle aod off, senzori off, gps off, samo notifikacije. Ako ne, ide na prodaju i ništa od wear os sata dok mu baterija neće barem 3 dana trajati, a da ne moram pljunuti 300 eura samo za notifikacije.
Kakav ti je signal, bolji od šestice jer čitam svakakve komentare vezano za to? Od odličnih do onih da je čak i gore od 6 serije.
Ja osobno se za bateriju ne brinem, ne može biti slabiji od sadašnjeg OnePlus 9 pro (koja je za moje potrebe jako dobra), a ionako odmah na njega ide root, custom kernel i custom rom kad se pojave.
|
Vec neko vrijeme razmisljam o nekom smarthwatchu i kad sam vidio da ce biti kao gift uz 7icu, to me ustvari gurnulo da uzmem 7 pro. Vidjet cu sad kroz neki period je li tak nesto za mene. Ako mi se ne svidi, ide u prodaju.
Nisam imao problema nekih problema sa signalom na Pixel 6.
Prosle godine sam bio na otoku na moru i sa Pixel 3a sam nekad morao traziti signal u vikendici, net mi je bio dosta los.
Ove godine, isto mjesto, samo Pixel 6. Full signal i LTE konstantno.
Ne znam jesu li oni nesto mjenjali na mrezi u meduvremenu na otoku, ali ne bi rekao, sudeci po brzini neta.
Kaj sam zaboravio navesti, fingerprint reader mi se cini mrvicu brzi na 7ici. A face unlock jos nisam nesto previse isprobao jer mi navika jos uvijek stisnuti na ekran pa mi se otkljuca.
I onaj problem kaj se dosta spominjao oko zagrijavanja, na 6ici sam to jedino primjetio na godisnjem, na moru. Kraj 7 mjeseca, stalno je bio vruc.
Sad na 7ici, bio je blago zagrijan tijekom setupu, poslije nisam nis primjetio.
Ne igram igre na mobitelu pa taj segment ne mogu komentirati.