View Single Post
Staro 18.10.2022., 11:17   #2744
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Zeryx Pregled postova
na fejsu nista konkretno.

na svako pitanje da pokaze racun on odgovara nekim desetim odgovorom. i stalno spominje partnera a ne kaze ko je partner...

nije mi protis drag ali ovo je glupost da se tak proziva a izbjegavaju se odgovori na neka pitanja...
Istina, ali i Protis spominje partnera tu iznad, isto tako nisu rekli tko je i što je. Kupac/partner kupi od njih, preproda dalje i ipak želi riješavati reklamaciju za 3. kupca? Na koga je onda račun? Na protis ili na partnera? Tko riješava reklamaciju, Protis ili partner? Po mom iskustvu, ako "partner" nešto proda, račun nije od Protisa nego od partnera i Protis ovdje pere ruke. No nekako je zainteresiran za riješavanje reklamacije a CPU nije ni kupljen kod njih?

Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Da, vjerujem zastupniku Protisa koji se ovdje javio, a ti vjeruj čemu god hoćeš.
Nije partner dostavna služba (facepalm) i ne znam odakle izvlačiš te gluposti nego trgovac iz Poreča kako je Protis napisao.
Nek okači više taj račun da je kupio u Protisu
Ok, možda sam ja krivo shvatio za partnera, ali Protisu ne vjerujem ni riječi, čisto iz osobnih razloga. Zanima me kakva je razlika između kupca i partnera u ovom slučaju? Protis je spreman riješavati reklamaciju za kupca od kupca?
Sve je to nekako mutno ovdje.

Ali ajde, uzimam s rezervom ovo, jer možda i ne vidim pravu istinu od brojnih negativnih komentara i iskustava, što osobnih, što tuđih.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.10.2022. u 11:24.
Mommistake je offline   Reply With Quote