View Single Post
Staro 18.10.2022., 05:55   #53
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Bilo bi super kad bi jos netko uz Gulsa stavio neku potrosnju i ponasanje konkretnog modela klime u malo hladnijim uvjetima. Idealno ispod nule.
Evo vam moji računi od struje pa sami zaključite koliko troše, 4.mj je odrađeno grijanje na struju, Rijeka Kantrida, tj. Marčeljeva.
Bio je još dosta hladan mjesec, za Rijeku. Upaljene 0/24, grijem na 23.5c. 74m2, PVC trostruka stakla, termo žbuka na zgradi iz osamdesetih
Modeli su vam redom (svi Fujitsu R32):
ASYG12KPCA / AOYG12KPCA - dnevni od cca 20m2
2 x ASYG07KGTB / AOYG07KGCA - spavaća i dječja soba, cca 12 i 11m2.
I upao sam u Iskon istraživanje, pa mogu pratit potrošnju, ove dvije manje klime su na jednoj utičnici.
Kakvih 250kn struje za grijanje po meni. Onda još nisam imao pametnu utičnicu.
Inače imam centralno na plin, i po meni ovo će biti jeftinije rješenje, uz malu ogradu.
Centralno je jednocijevno sa dosta poddimenzioniranim radijatorima. Po meni, da su grijaća tijela veća, manje bi sustav trošio.
Po ljeti kakvih 100kn za hlađenje, kad palim, palim sve tri, jedino ove godine baš i nisam imao potrebu po noći hladiti.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 18.10.2022. u 06:15.
Pomo je offline   Reply With Quote