Tema: Iskon
View Single Post
Staro 17.10.2022., 19:43   #6271
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
evo mali rant po pitanju iskona, isto otkazivanje usluge kao i par postova gore.

dakle javio se početkom 9. mjeseca da otkažem iskon mobile wifi. stiže mail da će biti otkazano kroz 24 sata, i onda prvi idući radni dan stiže mail da je usluga otkazana sa pdf-om o trajnom isključivanju. ono, sve kako treba.

došao 10mj i stiže e-račun za 9mj u punom iznosu.

zovem reklamacije, kažu da usluga nije ugašena nego smo je onda telefonski otkazali prošli tjedan.

ujedno poslao mail žalbe na račun, pa je stigao mail da platim proporcionalni iznos.

osim toga dodatno živciranje - ja inače plaćam račune pred kraj mjeseca. igrom slučaja sam račun za 8.mj platio 29.9, tako da je iskonu na računu 30.9.

danas stiže opomena OD HT-a u rozoj kuverti da imam dugovanje u visini 50kn. kakvo dugovaranje, za šta dugovanje, nemam nikakvo dugovanje prema ht-u. kad ono, rozi HT šalje opomenu za narančasti iskon i to pazi, opomena je tiskana 30.9, koji faking kurac , oni tiskaju opomenu isti mjesec kada je i dospijeće za taj račun. ravno 14dana od datuma dospijeća.

koja je to đubrad od firme, 14 jebenih dana nisu sposobni čekati nego ajmo opomena.
jp_rv je offline   Reply With Quote