View Single Post
Staro 17.10.2022., 13:39   #257
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009

Sent from my iPhone using Tapatalk
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@prileee
Drek kvaliteta materijala.

Tuš, Kragič, ....

Nije zgorega staviti malo silikona svugdje oko dosjeda sinfona na sudoper iako dođe guma / brtva.
Par poziva jutros i nitko to u Splitu nema. Ima nekakav ehome shop u zagrebu, u Splitu Andabaka, i oba mogu nabavit preko gemma.hr (uvoznik) ali za 30 dana
Kontaktirao sam gemmu direktno jer imaju i maloprodaju pa ce mi se javit popodne imaju li i za koliko bi to moglo bit dobavljeno.

Dobar savjet nikky, mozda i privremeno rijesin to sa silikonon, ili "pocokan" koljeno na donji dio instalacije da lijepo stisne gumu, pa je gornji dio sifona i (privremeno) nebitan.-->
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Franke sudoper, propisao mi lagano u element ispod. Gledam sta je i ne vjerujem. Naime, pukao je metalni dio koji gornji odvodni prsten drzi zakacen za plasticni odvod koji se nalazi s donje strane sudopera. Doslovno je metal pukao.

Zna li tko gdje u splitu mogu to kupiti?
Ako sam dobro guglao treba mi ili cijela garnitura odvoda ili samo taj dio.

Ovo bi trebali biti brojevi dijela: 112.0059.982

Sent from my iPhone using Tapatalk
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@prileee
Drek kvaliteta materijala.

Tuš, Kragič, ....

Nije zgorega staviti malo silikona svugdje oko dosjeda sinfona na sudoper iako dođe guma / brtva.
Par poziva jutros i nitko to u Splitu nema. Ima nekakav ehome shop u zagrebu, u Splitu Andabaka, i oba mogu nabavit preko gemma.hr (uvoznik) ali za 30 dana
Kontaktirao sam gemmu direktno jer imaju i maloprodaju pa ce mi se javit popodne imaju li i za koliko bi to moglo bit dobavljeno.

Dobar savjet nikky, mozda i privremeno rijesin to sa silikonon, ili "pocokan" koljeno na donji dio instalacije da lijepo stisne gumu, pa je gornji dio sifona i (privremeno) nebitan.