Citiraj:
Autor Mommistake
Evo, nakon 1200km vožnje u jednom komadu i jučerašnji cijeli dan igranja s autom, mogu se javiti. 
|
to je to, čestitke, fantastičan je...
meni je fascinantno koliko ljudi sam vozio pa kad sjednu kažu...kakva je to pila frende, pa nema što nema...koji luksuz klasa veličina.
Doduše to su jednostavbni ljudi, radni narod šta nije vozio rs6 i mercedese itd, ali kažu svi..jel moguće da je to škoda, da se ugodno izennade.
Uživam, a vjerujem kao i ti svaku minutu u autu, ploviš, guštaš.
Ja vozim nekad nas 5 na posao, sjede zezaju se, imaju mjesta, auto poteže...
ma kažem, za te novce imaš kompletan auto i onda netko dođe srat jebala te škoda. Kume probaj pa sudi.
Još jednom čestitke, uživaj i svakako si uzmi OBD11 pa si složi kodiranja, može taj auto još puno više
Citiraj:
Autor vga killer
Rastopio bi se OBD
Nego, jel neko imao problem sa OBD11 da mu nije radilo ono kaj je otključao ili namjestio, a onda sa tipa Caristom je sve prošlo kak spada?
To kodiranje je jedan od razloga zakaj se ocu vratit na VAG, na Oplu nemreš ni stražnja svjetla upalit da rade stalno, a kamoli nekaj drugo.
|
ma ima da, ja sam frendu radio ibizu, niakko dobit staging ni preko app ni na palentu, neće i gotovo.
većina stvari radi, ali neke neće i gotovo tak da je waste pointsa, pa većinu treba znat iskodirat da se ne troše pointsi