Citiraj:
Autor buljo
Dugoročno mislim da si na nuli kad ubaciš gorivo (kojeg ne troši jer ne radi) i acu (koji se više troši zbog startanja) u priču.
Anlaser je ionako drugačiji nego na autima bez SS pa tu nema brige.
|
Ne bih se baš složio ako je netko kupio par godina stari automobil s namjerom da ga vozim barem još toliko ako ne i duplo.
Najviše habanja u motoru dolazi kod paljenja (ili još gore, hladnog paljenja). Kad je motor ugašen, ulje padne u karter. Kod paljenja treba nekoliko sekundi da ulje dođe gore skroz do bregaste (to vrijeme ovisno o temperaturi ulja). Generalno, više start/stop ciklusa na motoru više habanja lagera na radilici, letećih lagera, bregaste itd...
Nadalje, ne znam kako taj 2.0 TDI hladi turbo, ali ako je uljem hlađen može se dogoditi da nakon "malo jače vožnje" staneš i motor se ugasi dok samom turbu bi možda i odgovaralo da i dalje ulje cirkulira jer "vruća strana" truba zna biti dosta "vruća"
Možda i elektornika sve to dobro kontrolira i pazi, ali ako je uljna pumpa pogonjenja samim motorom onda bih ja to definitivno na svojem vozilu isključio pri svakoj vožnji pa čak i ako su i radilica, i bregaste i turbo razvijeni s ciljem da je motor za start/stop.