View Single Post
Staro 12.10.2022., 21:26   #868
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
A kad ne znam sta bi drugo uzeo, Pixel 6 bio krcat bugovima, netribam platit duplo da bi ima bugove opet bbk mi je na black listi, xiaomi MiUI je kopija appla, da ocu apple uzeo bi iPhone, samsung, evo u ormaru imam a52s koji ide zetu nije mi sio sustav, vjerojatno ima. manje bugova al ono... Sony je skup a cujem da im software podrska nije bas nesto... Sad gledam ovaj pixel 7, cekam reviewe. Zenfone 7 mi je relativno zanimljiv. Falit ce mi 65w punjenje sta god uzmem.

A neke stvari sam eliminirao Debloatom sa reddita, oplus.athena.com je masakrirala mob, kad sam to maknuo baterija se pogorsala ali ne ubija aplikacije sta je spriječilo dosta problema. Da sam bar debloatao prije updatea na A12 bio bi i upotrbljiv mobitel!

Isto tako imam cer od godinu dana, koja mi istrgne mob iz ruke i baci na pod, ovog mi nije za niti malo, nek pada

Ovaj moj realme ima jako nisko postavljen fingerprint reader, vecina mobitela ga ima postavljenog više, ja spremam mob tako da ga drzim kao kad tipkam jer je tako najčvršće. Sve u svemu ovo je više fun fact, bas cu to probat sa nekim drugim mobom, oce li praktički uodateati fingerprint, odnosno nastaviti uciti fingerprint.
Motorola Edge Fusion, 600 eura. Imaš dosta lagašan mob, 68W punjenje, stock android, kažu 3 nadogradnje androida, OLED, SD888+....

Review na gsmareni ima malo zamjerki....
locks je offline   Reply With Quote