View Single Post
Staro 12.10.2022., 14:14   #14
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Nakon updatea na 102 i ponovnog pokretanja ostao mi je samo jedan e-mail nalog. Ostali su naprasno isparili pa sam ih morao ponovo dodavati/podešavati.
I kada sam dodao nove naloge sa nekim od njih sam opet imao problem jer nisam mogao vidjeti sve njihove foldere. Bez obzira koliko puta pokrrtao TB jednostavno nije radilo.

Filteri koje sam imao sačuvane su nestali djelimično (opet samo djelimično što je neshvatljivo), a i kada sam ponovo sve ispodešavao neki filteri daju uredne rezultate neki bacaju nebuloze.

Treba li uopšte pominjati izmjene GUI-a i rasporeda dugmića?

To su gluposti samo sa verzijom 102. Svako malo se nešto updateuje, nekada sve prođe kako treba, a onda u jednom naletu bude problema da ne znam da li bagujem ja, računar, internet ili TB. Svaki put se na kraju balade ispostavi da je do TB-a.

Izgleda da nemaju nikakvo inhouse testiranje nego sve izbace vani pa onda gledaju na šta se korisnici žale i onda biraju šta će popraviti a šta ne.

Jednostavno blesavo.

Nekome ko pošalje par mailova dnevno (ili sedmično) to i ne predstavlja problem. Ali kad veliki dio radnog dana provedeš pišući mailove onda te to počne živcirati. Ovo bi trebala biti krajnje jednstavna stvar koja olakšava posao. Treba da primim i pošaljem mail, a ne da svako malo imam neke problem i provjeravam šta se desilo.

Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 12.10.2022. u 14:22.
Milentije je offline   Reply With Quote