Nacon (ex Plantronics) RIG800 HS - 24,99 EUR
PRIJE NARUDŽBE PROČITAJTE SVE ISPOD!!!
Disclaimer: kada otvorite link nudit ce vam automatski nove po cijeni od 155 EUR, ako odaberete ispod Used: good, ispadne cijena od 24,99 EUR+ sitno dostava (meni je do Austrije 4 EUR).
Nisam htio ranije staviti jer na Amazonu ima raznih prevara, pa zato pišem tek sad kad su mi stigle. Dakle radi se o robi koju ju netko otpakirao i vratio, moje imaju sve papire unutra, kablovi su bili još u zapečaćenim najlonima. Vidilu su se neki otisci prstiju na njima i sitno prašine, ali to je to (isto kao što bi bilo da je bilo tko otpakirao, probao i vratio nazad bez da je obrisao). Skroz su prazne pa ih upravo punim da mogu vidjet jel sve radi kako spada, al koliko sam uspio preko kratkog kabla za punjenje poslusati cini se ok.
Istraživao sam malo i sellera (bopster), radi se o firmi koja prodaje igračke na veliko u UK. Slušalice su mi bile poslane iz UK, išle su na carinu, ali nikakva dodatna davanja nisam morao platiti (na paketu su bile neke DHL forme pa pretpostavljam da oni to rješavaju slično kao kad kinezi šalju kod nas).
Napominjem još jednom, nek naručuje svatko na svoju ruku. Meni su stigle uredno, al nikad ne znaš.
P.S. Slušalice su Playstation verzija, al uredno rade sa PC bez ikakvih posebnih drivera ili softwarea.