Citiraj:
Autor Michel
U zadnjih tjedan dana smo sreli baš previše cheatera. Jednostavno nije igrivo. Jako mi je žao ovu igru imam sram me i reći ali preko 4500 sati. Dosta toga je doduše i loading koji nisam za kompom i tako ima tu nešto afk-anja ali uglavnom puno previše vremena na najbolju-najgoru igru.
Iskreno bi jako volio igrati bez cheatera ali eto, jedini način da ih je manje je kada je peak time playera pa se razvodni ali užas uglavnom.
|
Složio bi se 100%. Najbolja-najgora igra svih vremena.
Ta igra je od mene napravila ovisnika koji nakon toga ne može ni pogledati drugu igru više, sve je bezveze, sve je za klince i fali mi sustav napredovanja.
Šteta za developere, imao sam respekt prema Nikiti, ali kako predstavljaju igre, stvarno su dno dna. Mi dajemo lovu, mi pratimo, oni naprave event gdje se sprdaju i za informacije nemaju vremena, informacije koje svi čekamo mjesecima.
Ovaj wipe, ništa novoga nisu ponudili igračima, ništa "molim te, ostani u igri..." nisu ponudili i to je najgore. Uz to cheatera više nego ikada.
Rekao je Lvndmark, ako ne izdaju streets do kraja godine i ako sljedeći wipe ne naprave nešto drastično, igra je u gadnim problemima. Pod drastičnim ne smatram proširenje Lighthouse-a...
Arena je smjer u koji ne želim ulaziti niti ću ju ikada igrati.
Mene zanima survival, napredovanje, buildanje karaktera i inventory-a itd. Nikakav pvp.
Šteta, bolju igru nisam igrao no ujedno tako, nikada nisam rage-quitao igru prije Tarkova. Hvala im na tome.