Citiraj:
Autor antebr
Drago mi je da se Protis nakon 7 dana javio.
Ajmo da opet ne budu romani, da ne maltretiram sve.
Ono sto sam ja trazio od Protisa je jedino nova 6900xt kartica, nista vise i nista manje.
Sve imam napismeno, da sutra nebi bilo rekla-kazala.
Nazalost Protis mi nije htio isporuciti novu karticu.
Kao sto sam i prije rekao, javim zakljucak.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
Svakako je propust od Protisa, a ne Linksa jer ti izgovori "dobavljač je kriv" ne initeresira krajnje kupce. Proizvod je kupljen u Protisu. Još zanimljivije će biti ako je paket poslan od Protisa a ne direktno od dobavljača na adresu kupca. Živi smijeh za bilo kakav izgovor od strane prodavača. Znači Links može zapakirati popularnu "ciglu" i Protis će tako "nevin" proslijediti dalje bez da pogleda što je kupio za preprodaju.
Dakle prodavač dobije novce za novi proizvod, a pošalje ti korišten. I kartica za popravak i ona koja je prodana kao novo imaju isti serijski broj što ti je jedini potreban dokaz ako je sve poštambiljano i potpisano. Prvo za sud je to što je kupac prevaren (imaju se dokazi), što je kupac uzrujan i što je pretrpio duševne boli. E sad, većini se ne da posezati za tu mjeru tužbe i stvari prebaciti na sud gdje bi se svakako u ovom slučaju ga vrlo vjerojatno i dobili, a za one koji imaju empatiju i ogromnu dozu sentimentalnosti prema propustima prodavača, takve prodavači najviše i vole. Svakako nemate ništa od toga što vas vole jer za određene stvari s kojima se "mešetari" poput grafičkih kartica i vi ćete doći na red. Pretpostavljam da ste čuli za izraz rudarenje. Skupe grafičke kartice se koriste za rudarenje i nakon određenog perioda opadaju im performanse a samim time se "skupe" kartice mogu nabaviti po nižoj cijeni a prodati po višoj. Uostalom informacija ima pregršt samo se treba pravovremeno informirati.
Također postoje i unboxing videa da se vidi kako je nešto zapakirano plus svakako preporuka je da se pregledaju problemi online određenih kartica te seriju proizvoda koji imaju određene bugove. Primjer, kupite grafičku karticu i naizgled ona radi normalno za igranje, performanse vrhunske kako se i reklamiraju ali ponekad (recimo jednom mjesečno) se dogodi da vam slika nestane na trenutak. Dakle sve radi dobro ali jedan od dva npr Display Porta ima bug i takva kartica je zapravo ono što podrazumijeva karticu s greškom. Neke greške su ispravljive neke nisu. (U ovom slučaju prodavač uglavnom je upoznat s tom greškom ali većina korisnika treba samo jedan izlaz pa će vam reći da probate uštekati u drugi ili treći ako ima. Naposljetku sad radi bez greške ali svejedno ste kupili karticu s greškom i platili punu cijenu)
Treba promisliti zašto prodavači imaju toliko obzira prema kupcima pa kažu "dođite vratit ćemo vam novce istog trena". Jer da je kupac svjestan i zna kakvu moć drži u rukama (u ovom slučaju) zakonski, tih cca 6000, 7000 ili više kuna je ništa za kaznu koju bi dobili da ste stvari pomakli na viši nivo. Čak i inspekcija ako je pozvana mogla bi napraviti kaotično stanje u "backstageu" nekog trgovačkog društva jer ne biste vjerovali ima puno proizvoda koji se ne vode nigdje ili ti u prijevodu kao ni da ne postoje ali se prodaju.
Primjer iz stvarnog života odštete za pretrpljene duševne boli : Trgovački centar je smatrao da je osoba X ukrala nešto iz centra te su ga htjeli pretražiti uz pomoć zaštitara. Osoba X je tvrdila da nije ukrala ništa ali također je znala svoja prava te je rekla da ju mogu pretražiti samo onda kada pozovu policiju. Policija je pozvana, osoba X je kompletno pregledana i ispostavilo se da nije ukrala ništa te da po računu su svi proizvodi plaćeni. Osoba X je podigla tužbu za navedene pretrpljene duševne boli protiv trgovačkog centra te je dobila sud. Trgovački centar je morao isplatiti odštetu od 25000 kn.
Kako god se završilo, bitno je biti informiran da se stane na kraj nepravednoj praksi odnosa prodavača prema kupcima. Zakoni postoje, treba ih proučiti.