Pozdrav ekipa, evo šta se kod mene radilo zadnjih 2 god, a istovremeno se živjelo u istoj kući. Uploudo sam boravak i kuhinju, a za to vrijeme već su kupaona i wc bili obnovljeni ali moram nać te slike. Žao mi je što nisam baš slikao svaki korak, al kad se nisam sjetio.
Sve sam radio sam osim same glazure, pvc stolarije i pločica na podu.
Kuhinja je vanserijska, znači nacrto sam ju po svojim željama i idejama, pa ju dao izrezat u iverpanu gornji i elgradu donji dio. Radna ploha je 70cm što znači da sam morao kupiti 90cm plohu pa ju rezat, ali zato imam ogromnu radnu površinu i velki lonci i tave ne lupaju u zid kad se kuha/peče.
Ako vas nešto zanima slobodno pitajte, ne znam ni sam više neke detalje jer sam kuhinju radio u travnju ove godine, ali dimenzije i cijene mogu potražiti.
Iveral, okovi, ladice, šarafi, lajsne, gola profili i ko zna šta još je koštalo oko 21kkn, možda i koju kunu više.
Za uređaje sam uzimao gorenje sa 5 god garancije, i to 2021. prije prvih poskupljenja, dok sam kuhinju platio nakon prvog poskupljenja početkom 2022.
Da ne duljim previše.. ima gro fotki.
Za kraj, veliko hvala kolegi fre@k-u na nekim detaljima i savjetima koji su mi jako pomogli jer sam se prvi puta upustio u ovako nešto.
Struju, pločice na zidu, gletanje, farbanje, špalete, crtanje, dizajn sam radio sam.
LINK