View Single Post
Staro 10.10.2022., 11:49   #2713
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor antebr Pregled postova
Evo i moje "divno" iskustvo sa Protisom.

Dana 19.09.2022. kupim grafičku karticu Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+ SE.
Kartica je isporučena par dana nakon toga, međutim kako nisam imao ostale komponente nisam otvarao kutiju.

Krajem prošlog tjedna otvorio sam kutiju i unutra sam pronašao ove dokumente:
Poštovani,

kao što smo Vam odgovorili na email poruke i rekli osobno kada ste bili u poslovnici ponavljamo još jednom: na žalost dogodila se pogreška od strane dobavljača te mi ne bježimo ni od kakve odgovornosti. Mi prodajemo isključivo novu robu te ju direktno isporučujemo kupcu u stanju kako je dobijemo od dobavljača. Na žalost ovaj puta su nam pogrešno isporučili proizvod koji je trebao ići u servis a ne nama za prodaju i mi smo ga takvog isporučili vama. Bez obzira na to što imate pravo na povrat u roku 14 dana ponudili smo da vratite proizvod i da ćemo odmah napraviti povrat novca. Bili ste sa karticom kod nas u poslovnici i mogli ste ju ostaviti i napravili bi storno transakcije kod karticara. Mogli ste i "službenim" putem poslati ispunjeni obrazac za jednostrani raskid ugovora i karticu, te ćemo napraviti povrat novca. Još jednom se ispričavamo i do propusta je došlo nenamjerno te ne vidimo nikakve probleme oko toga jer Vam nitko nije osporavao pravo da vratite karticu i dobijete odmah povrat novca nazad jer niste odgovorni za nastalu situaciju.

Zadnje izmijenjeno od: Protis. 10.10.2022. u 12:03.
Protis je offline   Reply With Quote